Autobedrijf Noorderpoort, Bosch Car Service voor de regio Venlo e.o. Specialist in Saab, Honda en Morgan

Willem is van alle „auto merken“ thuis..

 

Al heel jong, op 15 jarige leeftijd start Willem zijn carrière in de autobranche.

Gefascineerd voor auto's ging hij daarom op zoek naar een baan waarin hij zijn passie voor voertuigen kon combineren met interessant werk. Dat vond hij aan onze landgrens. Alle regels en procedures met betrekking tot inklaren van auto’s had hij al snel onder de knie. Met de tijd en ervaring die hij opdeed, begon hij in te zien dat zijn werk veel meer was dan alleen het verwerken van papieren. Hij besefte dat zijn passie veel meer lag bij het voertuig zelf en niet zozeer bij de papierkraam rondom het invoeren van automobielen.

Het inklaren van auto’s was het begin van zijn carrière in de autobranche.

Willem wist dat hij ooit zijn eigen autobedrijf wilde runnen. Hij was zeer gedreven, zijn inzet en harde werk leidde al snel tot succes. Door zijn passie, toewijding en gedrevenheid haalde hij zijn eerste Saab-dealership binnen.

Natuurlijk was het een enorme uitdaging, maar met zijn ervaring, kennis en toewijding was hij vastbesloten om van het Saab-dealership een succes te maken. Willem kon in dit scenario vertrouwen op Angela's expertise en beslissingen bij het samenstellen van een sterk en gemotiveerd team. Samen zetten ze zich in om het bedrijf te laten groeien en te gedijen. Samen begonnen ze met het aanwerven van getalenteerde medewerkers en investeerde in het verbeteren van de faciliteiten en de klantervaring.

Hij werd bekend als een betrouwbare en professionele dealer. Zijn reputatie in de autobranche groeide en hij kreeg de kans om andere merken binnen te halen.

Door de jaren heen heeft hij verschillende dealerships doorlopen, waaronder Honda, Kia, Morgan zelfs een agentschap in BMW-motoren haalde hij binnen. Hij wist zichzelf altijd opnieuw uit te vinden en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Met elke nieuwe ervaring en elk nieuw merk, groeide zijn kennis en expertise in de branche.

Vandaag de dag is Willem nog steeds een zeer gerespecteerde ondernemer.

Hij staat bekend om zijn sterkte in het omgaan met mensen. Hij was/is een natuurlijke verkoper die altijd begaan is met de wensen en behoeften van zijn klanten. Hij is zich bewust van het feit dat een tevreden klant de beste referentie is voor nieuwe klanten, en daarom was/is hij gericht op het bevorderen van een positieve klantrelatie.

Willem is ook een man van zijn woord. Hij houdt zich aan afspraken die hij maakt en staat bekend om zijn betrouwbaarheid en integriteit. Dit vertrouwen in hem heeft een groot aantal klanten aangezogen die op zoek waren naar een dealer die hen de juiste aandacht en verzorging kon bieden.

Tot slot was/is hij iemand die zich nooit boven zijn klanten plaatst. Hij was/is altijd bereid om te luisteren naar hun vragen en zorgen en om hen te helpen op een persoonlijke en meelevende manier. Dit maakte hem uniek in de wereld van autoverkoop en betekende dat hij een loyale klantenbasis had die hem graag bleef steunen en aanbeveelde bij anderen.

Willem had zijn hele leven gewijd aan zijn autobedrijf en was trots op alles wat hij had bereikt. Maar hij was op een punt gekomen waarop hij besloot om te genieten van zijn pensioen en zijn bedrijf over te dragen aan de volgende generatie.

Zijn zoon Roy had al een tijdje in het bedrijf gewerkt en heeft dezelfde passie en toewijding voor de autobranche als zijn vader. Willem had altijd geweten dat Roy het bedrijf met dezelfde waardigheid en zorg zou voortzetten en was gerustgesteld bij het idee dat zijn levenswerk in goede handen was.

Roy nam het bedrijf over en bracht een aantal nieuwe ideeën en verbeteringen aan, waaronder de uitbreiding van het aanbod aan merken en modellen, de implementatie van nieuwe technologieën en het verder verbeteren van de klantenservice. Hij bleef trouw aan de kernwaarden van het bedrijf, zoals het waarborgen van een goede klantrelatie en het nakomen van afspraken.

Met zijn enthousiasme, gedrevenheid en vastberadenheid om het bedrijf verder te brengen, wist hij de zaak te consolideren en te laten groeien, en werd het bedrijf al snel een van de meest gewaardeerde en gerenommeerde autobedrijven in de regio. En zo zorgde hij ervoor dat het bedrijf een blijvende en waardevolle bijdrage levert aan zijn klantenkring en aan de toekomst van zijn bedrijf.

Angela en Willem genieten na vele jaren van hard werken, ten volle van hun pensioen.