Het is nog ver weg, maar toch is dit een moment om voorzichtig vooruit te kijken...

 

Het is definitief, de editie Mille Miglia 2021 vindt in de week van 12 mei 2021 plaats. Misschien vind je het op dit moment nog te vroeg om concrete plannen te maken. Echter zonder plannen geen vooruitzichten, zonder gedachten geen droom. Zodoende houden Herman en ik een bezoek aan de Mille Miglia “warm". 

 

Editie 2021 staat in het teken van Sterling Moss.

In de schaduw van de coronacrisis is de legendarische Sir Stirling Moss overleden. Voor eeuwig zullen de 10 uur en 7 minuten over de 1000 mijlen aan zijn naam zijn verbonden en dan heb ik het over 1955. Samen met Dennis (Pat) Jenkins is dit huzarenstukje ongeëvenaarde geschiedenis in de autosport.

Sir Stirling Moss on the 1955 Mille Miglia -- Mercedes-Benz

De zilvergrijze Mercedes met startnummer 722 zal ongetwijfeld in Brescia te zien zijn.

(Op onderstaande foto’s zit Susanne in de beroemde Mercedes met startnummer 722, de foto’s heb ik zo’n 20 jaar geleden genomen op de campus van het Mercedes-Benz team in Brescia.)

 

We hebben niet alles in handen maar we hopen dat deze bizarre tijd in mei 2021achter ons ligt en dat we weer van “het leven” kunnen genieten. 

Reserveer daarom in jullie agenda de week waarin 12 mei 2021 valt, voor een bezoek aan “La piu bella corso di Monde”!!!!

 

We willen er een “ontdekkingsreis” van maken. 

 

GA JE MET ONS MEE OP ONTDEKKINGSREIS??