In Memoriam Paula

Met diep verdriet nemen wij afscheid van Paula, een prachtige ziel die intens genoot van het leven. Haar liefde voor vakanties in Frankrijk, betoverende ritten met de Morgan, het bos grenzend aan hun woning, en het laatste jaar van hun verblijf in Zeeland, vormen het levendige portret van een vrouw die koesterde wat werkelijk belangrijk was.

Helaas heeft Paula, zo levendig als ze was, uiteindelijk de strijd tegen kanker verloren. Reggie en de kinderen, evenals haar trouwe metgezel Stientje, waren de kern van Paula's leven. Ze was een liefdevolle, sociale vrouw met een overvloed aan vrienden.

Waar Paula was, was het feest; ze genoot van alles wat het leven te bieden had. Haar energie, levenslust en warmte zullen een blijvende leegte achterlaten. Paula's lach blijft in onze herinneringen aan zonnige dagen, haar vreugde naast Reggie in de Morgan zal als een tijdloos geluid in onze oren klinken.

Moge de onvergetelijke momenten met Paula een bron van troost en kracht zijn voor allen die haar liefhadden. Haar levenslust en liefde zullen als een tijdloze erfenis in onze harten voortleven.

Rust zacht, lieve Paula.