Eerste lustrum Morgan Historic Register (MHR)

Gepubliceerd op 6 juli 2020 om 12:38

In een vereniging zijn altijd leden welke een vooraanstaande positie innemen. Zij geven een “smoel” aan de vereniging. Door de inzet van dergelijke leden krijgt een vereniging meer uitstraling. Neem bijvoorbeeld Machiel Kalf, onlangs heeft het zijne majesteit behaagd hem te eren met een koninklijke onderscheiding vanwege o.a. zijn vele verdiensten binnen de “Morgan-Clubs” in zowel Nederland als Engeland. Machiel is bijvoorbeeld een van de initiatiefnemers van het Morgan Historic Register dat dit jaar zijn eerste lustrum viert.

Het Morgan Historic Register ('MHR') is een historisch register van vierwielige Morgans welke (oorspronkelijk) zijn uitgerust met een carburateur. Het register geeft een ​​gedetailleerd beeld van 'oudere Morgans' en is daarmee een bron met nuttige informatie. Het MHR-register is inmiddels uitgegroeid tot een register met meer dan 850 auto's uit 27 landen over de hele wereld.

Naast historische informatie biedt de MHR ook ondersteuning doormiddel van  een onderdelen- en leveranciersregister, dit register is beschikbaar voor geregistreerde eigenaren en bevat op dit moment meer dan 200 leveranciers welke van nut kunnen zijn bij schade en herstel werkzaamheden. Af en toe verschijnt er ook een nieuwsbrief, samen met andere nuttige artikelen en technische informatie.  Geregistreerde eigenaren kunnen ook een autobadge en/of een reversspeld bestellen.

 

Machiel namens alle leden van de “Original Morgan Breakfast Club” van harte gefeliciteerd met dit eerst lustrum!

 

 

 

PS

Heb jij je auto nog niet in de MHR op laten nemen, stuur dan een e-mail naar fba@zeelandnet.nl om een inschrijfformulier op te vragen.

Om je in te laten schrijven is geen lidmaatschap MSCC nodig!.

Alle verstrekte gegevens worden altijd veilig bewaard en worden niet gedeeld met iemand buiten het MHR-team zonder uitdrukkelijke toestemming. Het register werkt altijd binnen de eisen van de Data Protection Act (GDPR). Persoonlijke informatie kan bovendien elk moment worden ingetrokken.

 

 

 

 

 

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Machiel Kalf
2 jaar geleden

Beste Herman en alle leden van de OMBC, heel hartelijk dank voor de felicitaties voor 5 jaar MHR.
Het was een heel speciale dag daar in het Visitors Center. Op zaterdag 18 juli 2015! Had nooit verwacht dat er zoveel liefhebbers op af zouden komen. Ruim 90 man/ vrouw zat in het zaaltje te wachten op die Dutchman die het wel even zou komen uitleggen........ en zo geschiedde. Dit was dé kans om hun wensen kenbaar te maken. De kans om de eigenaren van oudere Morgans de ruimte te geven om zich in het clubblad te kunnen uiten. Dat kostte de nodige tijd om ze opgang te krijgen. Nu ga ik niet klagen over de hoeveelheid (dagelijks)werk het oplevert , maar het is geweldig te merken dat er b.v. veel ex-leden weer lid werden van de MSCC. En dan de hoeveelheid vragen en verzoeken. Zo hebben we nu heel veel Instructieboekjes voor de 4-4, 4/4, +4 en +8 digitaal gemaakt. Leden die dat willen kunnen er 1 via internet krijgen.
Ook in Nederland doet de MHR af en toe iets op het gebied van een bijeenkomst. B.v. dit voorjaar was er een TECH-dag georganiseerd bij Lukas Dijck. Lukas is bezig met de restauratie van zijn +4 DHC. De body etc. is af. Helaas, het Corona gedoe gooide roet in het eten. Maar volgend voorjaar is de situatie hopelijk beter en dus, voor wie geinteresseerd is, wees welkom in het hoge Noorden. Lukas woont in Groningen, maar Luxemburg is net zo ver.

"Grappig" is dat veel oudere eigenaren van oudere Morgans zich aanmelden per brief. Die hebben geen internet! Ja, ze bestaan nog.

Wens jullie veel sterkte, en plezier gedurende de (beperkte) mogelijkheden die je met de Morgan kunt genieten,

Machiel.