Er zijn van die momenten dat je de broekriem moet aanhalen, immers...... , niets is voor altijd.

 

Ja , ik hoor jullie alweer roepen wat heeft dat met Morgan te maken , want jullie willen het graag concreet houden, wacht dan even het komt in orde en jullie hoeven dan niet in de pen te klimmen. 

 

Recent onderhoud gedaan  (laten doen) aan onze Morgan, groot onderhoud dus mijn gewaardeerde vriend heeft een flinke klus gehad.

Bij het afsluiten van de klus verteld hij mij dat de riem versleten is. Nu weten jullie dat in een auto diverse riemen zitten , maar dit keer was mijn berekening geheel fout , want het was de riem over de motorkap. Een bekend en bewezen Morgan icoon , ja en wat dan.

 

Het advies was , heb je niet een oude broekriem liggen van 4 cm. breed, zoeken, zoeken dus.... helaas !

 

Dan naar een auto interrieur bedrijf , die kennen wij natuurlijk nu allemaal "Kuipers in Kerkrade ".

"non de juu" , voor een riem naar Kerkrade, dat is te gek,  ik ga eens naar de schoenmaker (wie heeft er nog een in het dorp) wij hebben er een in Swalmen, ik was er nog nooit geweest.

 

Ik was met stomheid geslagen, wat een zaak , verzin het maar , zij hebben het.

 

De schoenmaker, Joep Thijssen / Den Hook, Dr.Crasbornplein Swalmen.

 

Tijdens het gesprek blijkt de man echt verstand van zaken te hebben, hij verteld me dat hij voor motormensen de leest uiteenlopende zaken van leer heeft gemaakt, foto's er bij etc.super mooi allemaal. 

Dat ga je toch niet zelf doen hoop ik, zegt hij.  Dat was wel mijn bedoeling, maar hij weet mij te overtuigen, om het NIET te doen. 

Hij maakt de riem, overigens wil hij er een embleem van Morgan in aanbrengen. Natuurlijk ga ik akkoord, door de drukte is de riem eerst over 14 dagen klaar..... de prijs.?..... werkelijk zeer aantrekkelijk....

 

Binnenkort is het product te aanschouwen, dus beste vrienden, voor het betere handwerk op naar Joep in Swalmen.

 

De President 

Herman